Danmarks største by-loppemarked


Lørdag den 11. oktober vil hele Frederikssund Centrum være fyldt til randen af mennesker, der cirkulerer rundt mellem de knap 400 boder.
Det bliver dermed Danmarks formodentlig største by-loppemarked, som vil finde sted fra klokken 10-14.

Allerede fra klokken 9 vil der være masser af liv og hektisk trafik, da boderne skal sættes op i Havnegade, Østergade, Jernbanegade og på torvet foran Sillebroen. FNIs frivillige vil være synlige med selvlysende veste under hele arrangementet.

 Kom og oplev stemningen og gør et godt køb!


Koordinator er Charlotte Hagh, som du kan skrive til på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Ring til Charlotte på 23 63 90 26  

 

 

"LEG I BYEN" 13.-15. juni
Danmarks største Børneloppemarked her i Frederikssund 

Som børn leger vi på kryds og tværs af nationaliteter, farveforskelle og andre forskelligheder.
Det er først når vi bliver ældre og stopper med at lege, at fordomme over for andre mennesker udvikles. Leg kommer af en indre motivation, er drevet af lyst og danner grundlag for at skabe nye spændende ting.


Vi ønsker for byen at der skabes liv og positiv stemning. For leg og glæde det smitter, og der er et gammelt ordsprog der siger, at alt det vi sender ud, det får vi 10-foldigt tilbage.

Derfor sætter vi i slutningen af uge 24 (13. - 15. juni) fokus på “Leg i byen” og skaber rammerne for at vi skal lege. Både børn og voksne.


Dette kan kun gøres ved opbakning til projektet fra både handlen, erhvervslivet og foreningslivet.
Vi vil med hjælp fra byens ildsjæle skabe en positiv og glad stemning i byen, som både byens borgere og folk udefra har lyst til at deltage i.

Følg eventen på facebook: facebook.com/legibyen 

 

Arrangører: 

Frederikssund Erhverv,
HK73 Vennerne, Lokalavisen &
Frederikssund Ny Initiativråd.